Agitație

Agitație

Da, da, zilnic! Scriu zilnic! Și n-au trecut trei zile că am ratat deja una. Asta-s eu, așa am fost și așa am să rămân mereu, o întârziată și o uitucă. Căci da, chiar am uitat să scriu. O fac acum, pentru ambele zile.

Ieri am făcut pentru prima dată supă-cremă de usturoi. Nu am respectat rețeta și nu am fost deloc mulțumită de gust dar Irina și Alex au mâncat cu poftă și au spus să mai fac. O să mai încerc după post ca să pot pune și smântână.

Aseară am venit la țară, la bunici, adică „acasă” . Am trecut mai întâi pe la două spitale din Capitală cu copiii ce tușeau în cor dar n-am intrat cu ei nici măcar în sala de așteptare. Era foarte aglomerat și ne-a fost teamă să nu plecăm de acolo mai bogați cu vreun virus. Am încheiat seara cu un Scrabble în doi. Nu spun cine a câștigat, spun doar că joc foarte bine… 🙂

Azi fetele au fost mai bine, nu au mai tușit atât de tare. Am ieșit și afară dar doar puțin și bine am făcut căci Nectaria a făcut febră după somnul de prânz. Nu a fost mare și a scăzut rapid după antitermic, din fericire.

După-amiaza am petrecut-o cu Alex în oraș iar seara în jurul unui lighean cu floricele de porumb alături de fete și bunici.

A fost frumoasă ziua asta! Cu febră, cu tuse, cu alergătură, cu agitație, cu râs și voie bună…cu de toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s